Klaverjas in de kas

16-12-2022

Beste leden,

Na twee succesvolle edities van ‘Klaverjas in de Kas’ moet dit natuurlijk een vervolg krijgen. Daarom bij deze de uitnodiging voor de derde editie, van Klaverjas in de kas!

Op vrijdag 16 december zijn wij hiervoor van harte welkom bij Stofbergen Plant Company te Bergschenhoek. Zoals jullie van ons gewenst zijn vind dit plaats na het Sinterklaas weekend en voor het Kerstweekend, een goed excuus dus om de familie bijeenkomsten te ontvluchten! Hier zullen wij o.a. een rondleiding krijgen van oud-TJO voorzitter Stefan Hendriks. Vervolgens zullen er 3 boompjes klaverjas gespeeld worden. Dit word gedaan onder het genot van een drankje, gecombineerd met avondeten. Dit word mogelijk gemaakt door ANTS Horti people. Ook de niet-klaverjassers, zijn natuurlijk van harte welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst en de daarop volgende borrel.

Stofberbergen Plant Company:

 Stofbergen Plant Company heeft zich gespecialiseerd in de teelt van exclusieve soorten Bromelia’s. Zij verkopen de Bromelia’s onder de merknaam Bromelia Botanica. Ze beschikken over 3 locaties, wij zullen 2 tuinen bezoeken waar verschillende soorten gekweekt worden. De Bromelia’s worden op aanvraag geleverd, gecombineerd met een luxe pot. 

 

Klaverjas in de kas
We zullen op de hoofdlocatie van Plant Company gaan klaverjassen. Het klaverjassen gebeurt in koppels welke je zelf mag vormen. Elk koppel hoeft maar 1 TJO-lid te bevatten

Heb je zelf geen partner? Zet dit graag op de mail naar ons, en wij zullen proberen er alsnog een koppel van te maken. Er wordt gestreden om de ondertussen felbegeerde: ‘Klaverjas in de Kas’ wisselbeker!


Er word gespeelt met 2 poules:

  • Beginners (Tip: download de app (Klaverjas HD) speelwijze Rotterdams, ter voorbereiding).
  • Normaal, hier word verwacht dat je de regels kent.

Er worden 3 boompjes gespeeld, waarvan de 2 beste rondjes mee tellen in de punten. Wanneer je later wilt aansluiten is dit dan ook geen probleem, zo lang je de 2 boompjes maar mee speelt!

Voorlopig programma
15:00 Inloop Tuinen bij De Wateringhe 1A
15:15 Rondje ananas kwekerij
16:45 Inloop klaverjas en borrel, Anthony Lionweg 12
17:00 Klaverjas ronde 1 met borrel
18:00 Eten (aanmelding verplicht)
19:00 Klaverjas ronde 2 met borrel
20:00 Klaverjas ronde 3 met borrel
Aanmelden kan (ivm eten) alleen via de mail

Locaties:
Stofbergen Plant Company
15:00, De Wateringhe 1A 
16:45, Anthony Lionweg 12
2661 DX Bergschenhoek