Thema-avond Rabobank

Beste Leden,

Op woensdag 23 november aanstaande organiseert Tuinbouw Jongeren Oostland in samenwerking met de Rabobank een Thema-avond bij Kwekerij Lankhaar te Bleiswijk.

Tijdens de thema-avond zullen we gezamenlijk ingaan op de visie en actuatliteit in de glastuinbouw, vanuit het oogpunt van de Rabobank. Onder andere de onderwerpen energie(transitie) en duurzaamheid zullen aan bod komen. Naast het verhaal vanuit de Rabobank zullen we deze avond ook zelf aan de slag gaan met een casus gerelateerd aan het thema.

Vanwege de extreme energieprijzen staat er in korte tijd een grote druk op de tuinbouwsector. Tijdens de Thema-avond, in samenwerking met de Rabobanj, gaan we hier gezamenlijk verder op in, want jullie gaan zelf ervaren hoe het is om hier een beslissing over te nemen. Wat zouden jullie doen als je voor de dilemma’s van de bank staat? En wat als de rollen omgedraaid waren?

Rene Gomersbach (tsectorspecialist glastuinbouw van Rabobank) zal de avond openen met presentatie over de energietransitie vanuit gebiedsgerichte Aanpak. Hier gaat hij in op welke mogelijkheden er zijn om energie-aanbieders en afnemers aan elkaar te koppelen binnen een gebied.

Vervolgens geeft Roy van Busschbach (specialist intensieve begeleiding) van de afdeling Bijzonder Beheer (FR&R) een korte introductie over zichzelf en zijnfunctie. Vervolgens gaan we zelf op de stoel van de Rabobank zitten om een financieringscasus door te nemen en te beoordelen. Tijdens de casus is er ruimte om verschillende ervaringen te bespreken en is er ruimte is voor vragen en discussie.

Locatie:

Kwekerij Lankhaar
Violierenweg 38
2665 MX Bleiswijk

Programma

19:15 uur Inloop
19:25 uur Opening door TJO-voorzitter
19:30 uur Presentatie door Rene Gomersbach, sectorspecialist glastuinbouw.
20:00 uur Introductie bijzonder beheer (FR&R) en start interactieve casus.
21:15 uur Netwerkborrel

Aanmelden is verplicht en kan door: