Lid worden

Tuinbouw Jongeren Oostland

De toekomst van de tuinbouw in onze regio

Wij zijn een organisatie die zich richt op personen van 16 t/m 35 jaar die een connectie hebben met tuinbouw door dat zij: zelf kweken, werkzaam zijn in een tuinbouw gerelateerd bedrijf of een groene opleiding volgen. Het werkgebied van onze vereniging ligt in de gemeenten Lansingerland, Pijnacker en Nootdorp, die samen het Oostland vormen en Zuidplas bestaande uit Moordrecht, Nieuwerkerk, Zevenhuizen en Moerkapelle. Naast belangenbehartiging voor onze leden organiseren wij door het jaar heen informatieavonden en excursies. Onderwerpen welke aan bod komen zijn onder andere: teelt, afzet, arbeid, logistiek, wetgeving, innovaties en marketing. Naast het opdoen van relevante kennis vinden we netwerken ook belangrijk en daardoor wordt er altijd afgesloten met een borrel.

 

Werkgebied regio Oostland en Zuidplas

Werkgebied Tuinbouw Jongeren Oostland

Activiteiten

In verband met het corona virus zullen er zolang de maatregelen vanuit de overheid nog gelden helaas geen bijeenkomsten plaats vinden.
Na het grote succes van de eerste digitale Tuinen bij... stelde Jan Spek Rozen de deuren open voor de tweede editie. Deze heeft plaats gevonden op woensdag 16 september.
Benieuwd naar de rondleiding en het verhaal van Erik Spek, klik dan op onderstaande link

Digitaal Tuinen bij... Jan Spek Rozen


Via onderstaande link vinden jullie het recente jaarboek dat is uitgebracht in samenwerking met Tuinbouw Jongeren Westland.

In het jaarboek van 2020 kun je onder andere columns lezen van KP Holland, Oreon Led, Sonneveld Voogd Adviesgroep, Technische Universiteit Delft, Crunch Analytics, Rabobank, Cees Advocaten, De Vreede Techniek, TTA, Volvo Group Truck Center, Wageningen University & Research en Looye Kwekers. 

Tuinbouw Jongeren Jaarboek 2020