Horti Science Café - Eerste editie

woensdag 17 mei 2023

Beste Leden,

Woensdag 17 mei is het tijd voor de eerste editie van het Horti Science Café! In samenwerking met Gemeente Lansingerland is het idee ontstaan om een aantal keer per jaar een Horti Science Café te organiseren waarbij ontmoeten centraal staat, met daarbij een kort inhoudelijk programma. voor deze bijeenkomst worden zowel TJO-leden als tuinbouwondernemers uit de omgeving uitgenodigd om zo 'jong en oud' met elkaar in gesprek te laten gaan over actuele thema's binnen onze sector.

Voor deze eerste editie zijn we welkom bij De Ruiter Experience Center in Bleiswijk. De bijeenkomst zal in het teken staan van 'Energie in de glastuinbouw'. Wat gebeurt er op gebied van beleid en regelgeving in Brussel en Den Haag en waar moeten we ons op voorbereiden?

Bij binnenkomst zal iedereen een hapje en een drankje krijgen, waarna Robert Solleveld van Glastuinbouw Nederland het woord zal nemen. Robert is Themaspecialist Energie & Digitalisering en Het NIeuwe Telen. Het belooft een interessante interactieve avond te worden, dus meld je snel aan!

Programma

18:30 uur Inloop (met  een hapje en drankje)
19:00 uur Opening
19:05 uur Wat gebeurt er op het gebied van beleid/regelgeving in Brussel/Den Haag & wat zit eraan te komen?
19:25 uur Wat kunnen we doen op het gebied van energiebesparing vanuit Kas als energiebron/Het Nieuwe Telen?
20.00 uur Netwerkborrel
21:00 uur Afsluiting

Aanmelden is verplicht en kan door:

Locatie:  

 

De Ruiter Experience Center
Narcissenweg 2
2665 NA Bleiswijk

Tot woensdag 17 mei!
Met groene groet,
Het TJO-bestuur.