Thema-avond Horticoop

7 juni

Beste Leden,

Woensdag 7 juni is het weer tijd voor een thema-avond. Deze keer zijn we welkom bij onze sponsor Horticoop Technical Services (HCTS). HCTS is onderdeel van de in 1904 opgerichte Coöperatief Koninklijk Tuinbouwcentrum Horticoop, beter bekend als Horticoop. HCTS levert water-, elektro-, licht- en klimaatinstallaties voor nieuwbouwprojecten, dit gecombinneerd met het onderhoud en keuren van deze intstallataties. Tijdens de avond krijgen we uitleg van Tom Zwijsen over de activiteiten van HCTS.

Hierna zal Nadir Laaguili van Agrona ons meer vertellen over het belang van zuustof in gietwater en de mogelijkheden om dit op peil te houden. Agrona is gespecialiseerd in waterbehandelingssystemen en biostimulanten in de land- en tuinbouw. De producten van het bedrijf zijn erop gericht om een betere weerbaarheid en productie te realiseren.

Als laatste zal David Brand uitleg geven over de coöperatie Horticoop. Hierbij zal hij ingaan op de verschillende participaties waar de coörperatie bij betrokken is.

 

Programma

19:15 uur Inloop
19:30 uur Introductie HCTS, Tom Zwijsen
19:45 uur Zuurstof toevoeging in water, Agrona, Nadir Laaguili
20:30 uur Horticoop, David Brand, uitleg participaties 
21.00 uur Netwerkborrel

Aanmelden kan door:

Locatie:  
Horticoop Technical Service. 
Klappolder 150
2665 LP Bleiswijk