BBQ bij.. Oostland Company

zaterdag 8 juli 2023

Beste leden,

Aanstaande zaterdag 8 juli is het weer tijd voor de jaarlijkse TJO BBQ! Dit jaar zijn we welkom bij Oostland Company in Berkel en Rodenrijs.


In 1910 werd het familiebedrijf opgericht en heeft zich altijd gefocust op de teelt van groenten. Vandaag de dag zijn ze gespecialiseerd in de teelt en handel van paprika’s. Op meerdere locaties in het Oostland telen zij zowel rode als gele paprika’s.
Naast de teelt van paprika’s, focust Oostland Company zich ook op de directe verkoop via hun zuster-bedrijf Diosa Fruit. Via Diosa Fruit verbinden zij zich direct met de afnemers en zijn op deze manier in staat beter te voldoen aan de specifieke wensen van hun afnemers.


Op 8 juli zullen wij te gast zijn bij de hoofdlocatie aan de Hendrik Driessenweg 6 in Berkel en Rodenrijs. Op deze locatie wordt doormiddel van 1.457 zonnepalen elektriciteit opgewekt om in de energie vraag van de koeling en verwerking van de paprika’s te voldoen. De overtollige energie wordt teruggeleverd aan het net.

We zullen de middag starten met een rondleiding door het bedrijf, geleid door Teun Hendriks. Na afloop van de rondleiding is er ruimte om onder het genot van een verkoelend drankje met Teun of een van de andere medewerkers van Oostland Company en VZM uitzendgroep het gesprek aan te gaan. Ondertussen zal De Koning BBQ druk in de weer zijn met het bereiden van hun vleesspecialiteiten.

Bij voorbaat willen we alvast dank uitbrengen naar Oostland Company en VZM uitzendgroep voor de sponsoring van deze middag!

  

 

Programma

  • 14:45    Inloop
  • 15:00    Start presentatie en rondleiding
  • 17:00    Start borrel en BBQ

Aanmelden kan t/m donderdag 6 juli 12:00 uur door middel van:

Tot zaterdag 8 juli!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Tuinbouw Jongeren Oostland